Programma

  • De avond
  • Locatie
  • Trailer

Donderdag, 16 november 2017
Alle gasten zijn deze avond onze VIP! Na uw entree over de rode loper wordt u ontvangen met een glas bubbels. Wanneer het première-gevoel is bereikt en de goede doelen zich kort hebben gepresenteerd, start de film. Hollywoud is een service bioscoop. Dat wil zeggen dat u, met een druk op de knop, hapjes en drankjes kunt bestellen. (Bestellingen, tijdens de film zijn voor eigen rekening.) Na de film is er voldoende gelegenheid om elkaar in de foyer te ontmoeten, om te netwerken of om uw eigen recensie te bespreken. Tickets zijn inclusief  welkomstbubbels en hapjes en drankjes in de foyer. Kortom, een gezellige avond die u niet wilt missen, waarmee u tevens het goede doel steunt.

Programma
19:30 uur Ontvangst
20:00 uur Korte introductie door de voorzitter
20:15 uur Start film
22:15 uur Borrel in de foyer
23.30 uur Sluiting

Service Bioscoop Hollywoud
Sportlaan 59
4286 ES Almkerk

Route:
Vanaf de A27 Breda-Gorinchem / Gorinchem-Breda: Neem afslag 22 en ga onderaan de afrit richting Almkerk/Zaltbommel N322 (Doornseweg). Sla na ongeveer 1 km op de rotonde rechtsaf. Hier treft u aan de linkerzijde Service Bioscoop Hollywoud.

Parkeren:
Service Bioscoop Hollywoud voorziet in voldoende parkeergelegenheid. Volgt u aub de aanwijzingen van onze vrijwillige parkeerwachters op.

Ik wil tickets voor de filmpremière

Bestel direct tickets

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!