Beste (potentiële) logo-sponsor,

Dank voor uw interesse of bijdrage aan ons event en daarmee aan onze goede doelen. Bijgaand treft u de aanleverspecificatie voor uw bedrijfslogo. Wij presenteren uw logo op 3 plaatsen: 1. Vóór de film op het bioscoopscherm. 2. In de foyer tijdens de ontvangst en naborrel. 3. Op onze website (met link naar uw website) onder sponsoren.

Een .EPS bestand van uw bedrijfslogo voldoet voor alle 3 de presentaties. EPS bestanden worden voornamelijk in de grafische sector gebruikt, indien uw niet over een .EPS bestand beschikt kunt u uw drukker, reclame- of mediabureau hierom vragen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om een .EPS bestand aan te leveren dan kunt u géén gebruik maken van de presentatie op het bioscoopscherm. Wij zullen uw logo in dat geval alleen in de foyer presenteren en op onze website plaatsen.

Uw logo dient uiterlijk 7 dagen voor de première aangeleverd te worden, de filmmaatschappij moet dit in samenwerking met de bioscoop nog omzetten naar een werkbaar formaat. Logo’s die te laat worden aangeleverd kunnen wij niet meer op het bioscoopscherm vertonen. Helaas kunnen wij geen verantwoording nemen voor de kwaliteit enof het tijdig aanleveren van uw bestanden. Uiteraard doen wij ons uiterste best om u zo veel mogelijk exposure te bieden.

Graag tot ziens op de premièreavond!

Met vriendelijke groet namens de film commissie,
Rotary Club Geertruidenberg