De benefietavond van RCG vindt plaats bij Servicebioscoop Hollywoud. Dat wil zeggen dat u consumpties kunt bestellen vanuit uw comfortabele bioscoopstoel door een druk op de knop. Uw bestelling wordt opgenomen en onder het genot van uw drankje en/of versnapering geniet u van de film (betaling a contact of direct online met uw telefoon via QR-code).

Alle zalen van Hollywoud zijn uitgerust met de nieuwste RealD schermen, de Ultimate Screens. Deze revolutionaire mat-witte schermen leveren zowel in 3D als in 2D adembenemend scherpe beelden op. Zo komen de nieuwste en beste films nog meer tot leven.

Het gebouw van Hollywoud is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het gebouw bijvoorbeeld een speciaal lucht-behandelings systeem, waardoor de temperatuur en de lucht in het hele gebouw altijd aangenaam zijn. Verse lucht wordt van buiten aangezogen, gezuiverd, verwarmd of gekoeld en vervolgens de zalen ingebracht. Omdat de energie op een efficiënte manier hergebruikt wordt, is het ook nog eens een milieuvriendelijk systeem.

Het adres van Hollywoud is:
Sportlaan 59
4286 ES Almkerk

Routebeschrijving:
Vanaf de A27 Breda-Gorinchem / Gorinchem-Breda: Neem afslag 22 en ga onderaan de afrit richting Almkerk/Zaltbommel N322 (Doornseweg). Sla na ongeveer 1 km op de rotonde rechtsaf. Hier treft u aan de linkerzijde Service Bioscoop Hollywoud.

Vanaf de N322 Zaltbommel-Nieuwendijk: Bij Almkerk gaat u op de 3e rotonde linksaf, hier treft u Service Bioscoop Hollywoud aan uw linkerzijde.